monstruletul cu 5 ochi

se uita d sus la mine si zice`zambeste.primavara a venit si fluturii zboara cand e soare`

Monday, December 3, 2007

tiganii,ca rromii sunt altceva

nu prea mai aveam chef sa scriu ceva,dar se tot intampla chestii care ma determina sa-mi vars naduful pe aici pt k oricum nu o sa dschimb lumea.
acum ceva timp pe http://www.visurat.ro se publicase un post despre tigani.am vazut k multe lume s-a sesizat sa le sara in ajutor si sa-l critice pe visurat pentru discriminare.v-as sugera sa va ganditi bine inainte de a le sari in ajutor CIORILOR IMPUTITE si-o sa si argumentez.
acu cativa ani cand eram mai mica imi placea sa ies prin fata blocului cu prietene la un sotron,o pititea,ceva.in scara 2 ciori in floarea varstei,dar cu mucii tot atarnanad imi cer bani.normal k la varsta aia c bani sa am la mn.apoi mi-au cerand un pupic.sincer nu imi provocau prea multa dragoste si mai aveau si-un miros specific,asa k am refuzat.atunci unul a sarit de gatul meu si celalat mi-a sarit in spate si au incercat sa ma bage in ghena.norocul meu a fost k m-am aplecat si am spart geamul cu capul celui din spate si atunci s-a auzit usa unui vecin.in acel moment nu le-am purtat ranchiuna pt k n-ai cum sa critici o natie intreaga din cauza catorva lepre.
peste ceva timp,m-a trimis mama sa cumpar margarina in fata blocului.un tiganus a venit la mn cu cea mai cunoscuta fraza`da-mi si mie o mie d lei`.i-am dat.replica a fost:`da' ce crezi fa ca fac eu cu o mie de lei?`i-am zis k nu mai am pana ce a propus jocul`pe controlate si pe luate`.normal k n-am vrut din moment ce mama ma trimisese sa cumpar ceva sa ma duc cu mana goala la ea ptr k am imbogatit un tigan.in acel moment a luat o piatra d p jos si mi-a dat cu ea in cap.am avut cucui mult timp.am trezut si peste asta.
vineri(azi e luni) m-am aranjat cat de cat sa ma duc sa-mi iau prietenul de la gara.mergeam gandindu-am la ale mele cand m-am trezit cu un sut in fund care m-a scos din toate cele.tocmai trecusera 3 tigani pe langa mine.nici macar nu ma uitasem la ei pentru k n-am vrut sa creada k ii studiez sau k ii privesc cu dispret si pentru k ma gandeam la altceva.ce puteam sa fac?ei erau 3,eu una si in plus nici nu intelegeam c facusem.
ei bine,peste asta nu mai vreau sa trec.tiganii(poate nu toti,dar as vrea sa vad si eu unul mai rasarit) sunt niste CIORI IMPUTITE CU APUCATURI URATE si cine vrea sa le ia apararea din partea mea nu are decat sa treaca prin ce am trecut eu.
si atentie,a nu se intelege tigan=rrom,pentru k eu cunosc un rrom foarte de treaba care lucreaza la Salvati Copii si care a zis k el nu vrea sa auda k are vreo treaba cu tiganii.
atat am avut de zis.

1 comment:

CresceNet said...

Oi, achei seu blog pelo google está bem interessante gostei desse post. Gostaria de falar sobre o CresceNet. O CresceNet é um provedor de internet discada que remunera seus usuários pelo tempo conectado. Exatamente isso que você leu, estão pagando para você conectar. O provedor paga 20 centavos por hora de conexão discada com ligação local para mais de 2100 cidades do Brasil. O CresceNet tem um acelerador de conexão, que deixa sua conexão até 10 vezes mais rápida. Quem utiliza banda larga pode lucrar também, basta se cadastrar no CresceNet e quando for dormir conectar por discada, é possível pagar a ADSL só com o dinheiro da discada. Nos horários de minuto único o gasto com telefone é mínimo e a remuneração do CresceNet generosa. Se você quiser linkar o Cresce.Net(www.provedorcrescenet.com) no seu blog eu ficaria agradecido, até mais e sucesso. If is possible add the CresceNet(www.provedorcrescenet.com) in your blogroll, I thank. Good bye friend.